ConiDiscord Piiri

 

 

Piiri on virtuaalinen Discord-pohjainen yhteisö aasialaisen popkulttuurin ja kaikenlaisten pelien harrastajille.

Klikkaa painiketta ja liity Piiriin 23.3.2024 alkaen!

 

 

Liittyminen on harrastajille sekä conien järjestäjille täysin vapaaehtoista. Piiri on tarkoitettu vapaaehtoisvoimin pyöriville tapahtumille ja harrastustahoille.
 

Piirin säännöt

* Kunnioita muita - Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta kaikkien kanssa pitää tulla toimeen. Älä postaa toisia loukkaavia asioita.

* Noudatamme turvallisen tilan periaatteita. Jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi serverillä ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta.

* Vältetään keskustelua politiikasta ja uskonnosta, tämä on con-serveri.

* Älä jaa henkilökohtaisia tietojasi. Piiri on julkinen ja avoin serveri, otathan tämän huomioon selfieitä tai muita valokuvia jakaessasi.

* Käytä asiallista kieltä.

* Älä spämmi.

* Kanavat #aikuistenarki ja #nsfw-taide ovat K18-filtterin takana. Olet itse vastuussa siitä mitä näet tai jaat kanavalla.

* Markkinointi (pääasiassa conien viestintä) ja promoaminen vain niille suunnatuilla kanavilla.

* Käytä vain asiallisia nimimerkkejä ja avatareja, modeilla on oikeus puuttua asiattomiin nimiin/avatareihin.

* Laittoman sisällön jakaminen ja rikolliseen toimintaan kehottaminen kielletty. Esimerkiksi piraattisivustoista voi puhua, mutta linkkejä ei saa jakaa.

* Serveri noudattaa Discordin virallisia ohjeita ja sääntöjä.

Piirillä on oma häirintäyhdyshenkilö. Jos kohtaat esimerkiksi häirintää, syrjintää tai kiusaamista, voit olla yhteydessä häneen. 

Piiri kävijöille ja erilaisille harrastajille

Piirin ydinajatuksena on yhdistää ja koota japanilaisen popkulttuurin harrastajia yhteen. Olitpa kiinnostunut animesta, mangasta, coneista tai kaikista näihin liittyvistä teemoista, olet tervetullut! Piirissä voit myös seurata suomalaisten conien tiedotusta.

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä moderaattoreihin!

Piiri coneille ja harrastustahoille

Piiri tarjoaa coneille kattavan tiedotus- ja keskustelukanavan, liittyminen on kuitenkin vapaaehtoista. Conien järjestäjät ja harrastustahot saavat oman roolin, oikeuden luoda tiedotuskanavan ja pääsyn järjestäjien yhteisille keskustelukanaville. Piiri tarjoaa myös sovittavissa olevaa yhteistyötä.

Piiri on tarkoitettu vapaaehtoisvoimin pyöriville tapahtumille ja harrastustahoille.

ConiDiscord Piirin keskeisimmät tarkoitukset ja yleistä infoa

* Toimia matalan kynnyksen keskustelualustana conien järjestäjille, niiden kävijöille ja erilaisille harrastajille.

* Korvata Twitterin jättämä aukko mahdollistamalla tapahtumien vaivaton tiedotus ja julkinen viestintä.

* Toimia vapaamuotoisena "foorumina" ja turvallisena populaarikulttuurin harrastajien yhteisönä.

Kuka tätä järjestää?

Järjestelyn taustaorganisaationa toimii Con2. Serverin suunnitteluun on osallistunut mm. Traconin, Kotae Expon, Matsuconin ja Yureiconin edustajia.

Onko serveri kaupallinen? Hyötyykö joku serverin olemassaolosta?

Serveri ei ole kaupallinen, eikä kukaan serverin järjestäjistä käsittele rahaa serveriin liittyen. Kukaan yksityishenkilö ei hyödy serveristä. Serverin olemassaolon tarkoitus on hyödyttää koko Suomen coniyhteisöä ja helpottaa conien ja kävijöiden välistä viestintää tavalla, joka on mahdollisimman reilu, turvallinen ja riippumaton.

*Voittoa tavoittelevien tapahtumien järjestäjät voivat liittyä yhteisöön, mutta emme tarjoa heille samoja roolioikeuksia kuin vapaaehtoistapahtumien järjestäjille. Piirissä voi keskustella kaupallista toimintaa harjoittavista tapahtumista, koska ne ovat osa harrastusta, mutta markkinointia ei saa tehdä. Taidekujalaiset tai artesaanit, jotka osallistuvat tapahtumiin toiminimellä eivät myöskään saa markkinoida, mutta toistaiseksi nojaamme tässä kunniasysteemiin.

Yhteystiedot

Sähköposti: piiri[at]con2.fi
Instagram: @piirifi
Threads: @piirifi
Tiktok: @piirifi

 

 

Säätöyhteisö B2 ry