Larppikuvat.fi

Larppikuvat.fi kokoaa yhdelle sivustolle valokuvia larpeista eli liveroolipeleistä. Lue lisää larppaamisesta larp.fi-sivustolla tai klikkaa tästä itsesi kuvasivustolle:

larppikuvat.fi

Ottamiasi kuvia Larppikuvat.fi:hin?

Valokuvasitko larpissa? Haluaisitko kuvasi julkaistavan tai niihin linkitettävän Larppikuvat.fi:ssä? Tarjoamme tähän kaksi tapaa:

  1. Kuvat säilytetään ja näytetään suoraan Larppikuvat.fi:ssä. Lähetä kuvat meille esimerkiksi Google Driven kautta, niin lisäämme ne sivustolle. Tutuille ja luotettaville kuvaajille tarjoamme mahdollisuuden lisätä kuvia suoraan Kompassi-tunnuksella.
  2. Kuvat säilytetään ja näytetään ulkoisessa palvelussa (esim. Flickr) ja niihin linkitetään Larppikuvat.fi:ssä. Lähetä meille linkki kuviisi sekä yksi kuva kansikuvaksi, niin lisäämme Larppikuvat.fi:hin linkin kuviisi. Käytäthän tätä vaihtoehtoa vain, jos olet valmis pitämään kuvat nähtävillä linkittämässäsi palvelussa "ikuisesti" – emme halua larppikuvat.fi:hin kuolleita linkkejä.

Edellytämme, että larpin osallistujilla on ollut tilaisuus pyytää itselleen epämieluisten kuvien poistoa ennen julkaisua Larppikuvat.fi:ssä (ns. karanteeni).

Kuka? Millä? Missä?

Larppikuvat.fi:tä ylläpitää Santtu "Japsu" Pajukanta, os. japsu ät con2.fi. Kuvagalleriaa pyörittää Edegal-galleriaohjelmisto, joka on niin ikään Japsun käsialaa. Larppikuvat.fi on osa Con2-perhettä ja pyörii Säätöyhteisö B2 ry:n ja Tracon ry:n tarjoamalla infrastruktuurilla Tampereella.

Säätöyhteisö B2 ry